روش های کنترل علف هرز و انگلی جالیز

گیاه انگل گل جالیز که در بین کشاورزان به "سرطان" معروف است خود را به ریشه گیاه میزبان می چسباند و از آن تغذیه می کند. گل جالیز عمدتا علف هرز و انگل مزارع صیفی و جالیز و نیز کلزا محسوب می شود اما این گیاه انگلی میزبان های جدیدی را هم سال به سال پیدا کرده و حتی در محصولات علوفه ای هم دیده شده است.

اطلاعات بیشتر

مگس گیلاس

آفت مگس یا کرم گیلاس Rhagoletis cerasi  از خانواده Tephritidae  از ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ آﻓﺎت گیلاس در اﯾﺮان اﺳﺖ.  در این زمان حشرات شبیه مگس معمولی که بسیار برای محصول خطرناک هستند در طبیعت ظاهر می‌شوند.

اطلاعات بیشتر

6 نکته مهم که باعث آثار زیان بار علف کش ها بر گیاهان زراعی میشود

6 نکته مهم که باعث آثار زیان بار علف کش ها بر گیاهان زراعی میشود:

زمان استفاده از علفکشها به منظور دریافت بهترین نتیجه ممکن و کاهش هرگونه خسارت به گیاهان زراعی رعایت یک سری نکات که در این مقاله برایتان گردآوری کرده ایم ضروری است .

اطلاعات بیشتر

نکات کلیدی برای پیشگیری از سرمازدگی باغات

نکات کلیدی برای پیشگیری از سرمازدگی باغات

سرمازدگی از عوامل خسارت زا در محصولات کشاورزی و باغات به شمار می آید ک بایستی با روش های پیشگیرانه آن را به حداقل کاهش دهیم. در ابتدا لازم است که با علائم ناشی از سرمازدگی در اندام های گیاهی آشنا شویم تا بتوانیم به مقابله با آن بپردازیم

اطلاعات بیشتر

10 نکته ضروری برای کاشت نهال

10 نکته ضروری برای کاشت نهال

درخت اين جاندار بي زبان از گرانبهاترين آفريده ها براي آدمي است كمتر كسي است كه در عمرش درخت نكاشته باشد و يا لااقل در فكر كاشتن يك درخت نبوده باشد، درختكاری يک سنت پسنديده است كه همه مردم به آن علاقه دارند. ما هم بايد به درختكاری توجه بيشتری داشته باشيم و همه ساله درخت بكاريم و از آن نگهداري كرده و ديگران را هم در اين كار خداپسندانه تشويق نماييم.  برا کاشت نهال توجه به این 10 نکته ضروری است.

اطلاعات بیشتر

تقسیم بندی آب های مورد مصرف در آبیاری بر اساس میزان قلیایی بودن

تقسیم بندی آب های مورد مصرف در آبیاری بر اساس میزان قلیایی بودن:

کیفیت آب در مناطق گرم و خشک مثل ایران روزبه‌روز در حال بدتر شدن است. کشاورزی و آبیاری وابسته به تامین آب کافی و با‌کیفیت است. تا چند سال اخیر منابع آبی با‌کیفیت و مناسب به‌صورت گسترده در دسترس بودند و همین باعث شده تا مشکلات مربوط به کیفیت آب در آبیاری فراموش شود. این وضعیت در بسیاری از مناطق جهان در حال تغییر است. استفاده مکرر و فشرده، تقریبا از تمامی منابع آبی با‌کیفیت باعث شده تا دسترسی به منابع آبی با‌کیفیت کمتر شود. استفاده از این منابع آب بی‌کیفیت‌ مشکلات جدیدی از قبیل: شوری، نرخ نفوذ آب، سمی شدن و... را برای کشاورزان به‌‌‌ همراه داشته.

اطلاعات بیشتر